MEMORY of WATER

MoW Projekt TRAILER Ett flerårs EU-projekt med 6 länder, 6 artister o hamnstäder till 5 filmer med stöd av Kreativa-Europa (Sverige, Belgien, Polen, Irland, Grekland och Skottland) Med naturlig koppling till mitt VR-projekt Lindholmens Tidevarv Läs KulturRådets artikel om projektet.

Artister, konstnärer, curators och partners från 6 länder samlas för konstnärliga uppdrag, workshops och kreativa möten kring minnet av vatten. 2018-20 Första träff Ostend, Belgien Kick-Off. Samlande TRAILER för alla platser & filmer. (5 min)

Grekland, Levadia feb & april, TEASER 1 min   LEVADIA FILMEN 13 min
Polen, Gdansk juni & okt, TEASER GDANSK och GDANSK FILMEN 22 min
Skottland, Govan x2 TEASER , GOVAN FILM part I & Part II. (12 & 10 min) Irland, Limerick utställning. Avslutas i Sverige.
MoW STHLM FILM. (12 min) ARTIST projekt presentation Jonas. Leadpartner: Intercult: MoW facebook SeAllt: MoW-site
Se avslutningen med alla mina 6 filmer i 7 delar: MoW STORY (85 min)